Podržite rad NARNS-a

Donirajte

Nacionalna asocijacija roditelja i nastavnika Srbije NARNS je krovna organizacija, asocijacija gradskih klubova roditelja i nastavnika koji se nalaze pri školama i vrtićima u 12 gradova Srbije i posvećena je uključivanju roditelja i nastavnika u zajedničke aktivnosti i saradnju radi kreiranja obrazovnog sistema po meri svakog deteta. Na ovaj način u rad klubova uključeno je oko 4500 roditelja, učitelja, vaspitača, nastavnika i svi oni vredno rade na volonterskoj osnovi kako bi svako dete napredovalo u obrazovanju.

Zašto je važna vaša podrška?

Da bismo osigurali kontinuitet u radu klubova i održali svoju nezavisnost u uticaju na obrazovne politike, potrebna nam je podrška vas koji ste spremni da pomognete razvoju obrazovanja u našoj zemlji.

Kako možete da nas podržite?

Preuzmite popunjenu uplatnicu, upišite iznos koji ste spremni da donirate i podržite nas!

Gde ide novac od donacija?

Listu aktuelnih projekata pogledajte OVDE i odaberite sami gde želite da ide vaša podrška. Redovnim mesečnim uplatama podržavate obrazovanje 21. veka i naše programe koji unapređuju lokalnu i nacionalnu zajednicu, škole u kojoj se poštuju svi učenici i učenice i podstiče na razvoj, gde su uključena sva deca i gde je svako odgovoran za svoj rad.

Hvala u ime sve dece i svih đaka!