Uslovi korišćenja portala Obrazovanje.org

NARNS portal Obrazovanje.org je mesto susreta roditelja i prosvetnih radnika i svih onih koji se interesuju za obrazovanje i njegov razvoj na teritoriji Srbije.

Svi zainteresoavni pozvani su da na društvenim mrežama NARNS-a razmenjuju mišljenja i iskustva, dogovaraju se i savetuju na poljima obrazovanja i vaspitanja sa poštovanjem i međusobnim uvažavanjem. Uvredljive, protivzakonite izjave i komercijalne reklame su zabranjene. Zabranjena je i razmena sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran i omalovažavajući na osnovu nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge orijentacije ili pripadnosti, kao i sadržaja koji može biti štetan. Strogo je zabranjeno postavljanje lažnih informacija.

Obrazovanje.org ne odovara za sadržaje koji se nalaze van portala, a povezani su linkovima sa ovim veb-sajtom. Stavovi, mišljenja i sadržaji izneseni na ovom veb-sajtu ne odražavaju nužno stavove i mišljenja organizatora projekta.

Portal Obrazovanje.org poštuje privatnost svojih korisnika i čuva u tajnosti njihove podatke, koji mogu biti otkriveni samo u slučaju kršenja Uslova korišćenja ili u slučaju odobrenja korisnika.

Kontaktirajte sa nama ukoliko imate primedbe i pitanja, ili želite sa nama da podelite mišljenja, predloge i konstruktivne kritike.

Svi originalni sadržaji veb-sajta Obrazovanje.org zaštićeni su licencom Creative Commons: Autorstvo-nekomercijalno (Attribution-NonCommercial – CC BY-NC).

Ova licenca dozvoljava remiks, prerade, kao i korišćenje dela na nekomercijalan način, ako/dok se pravilno naznačava ime autora, s tim što prerade ne moraju biti licencirane ovom licencom.

Korišćenjem bilo kog dela ovog veb-sajta smatra se da prihvatate uslove korišćenja.

Obrazovanje.org zadržava pravo da bez najave izmeni ili dopuni Uslove korišćenja.