Inicijativa za renoviranje učionica u OŠ „Vuk Karadžić” u Čačku

Inicijativa za renoviranje učionica u OŠ „Vuk Karadžić” u Čačku

Udruženje roditelja i nastavnika Čačak pokrenulo je inicijativu za renoviranje učionica u OŠ „Vuk Karadžić”.

Naša deca su boravila u „starom” vrtiću „Neven”, a sada prva znanja stiču u učionicama u kojima smo mi sedeli i koje se od tog vremena nisu renovirale. Deca se ne žale, jer ona i ne znaju za bolje, misle da to tako treba da izgleda, da je to normalno i da je u svim školama tako. U XXI veku učionice su nam sive, nema pametnih tabli, novih tehnologija...  

Kao roditelji dužni smo da im pružimo bolje uslove. Ima roditelja koji pružaju otpor ovakvoj vrsti prikupljanja sredstava, smatrajući da je to obaveza škole, grada, ministarstva, države... To i jeste, ali svesni smo situacije, ali vreme prolazi i deca rastu, odlaze iz škole, grada, Srbije... Ipak, nadamo se da je više roditelja koji su spremni da ulože vreme, novac, trud, kako bi našoj deci bili obezbedjeni bolji uslovi za boravak u školi.

Pogledajte kako trenutno izgledaju učionice u ovoj osnovnoj školi:Pomozite nam da zajedničkim snagama iniciramo promene u obrazovanju i rešavamo probleme.

REGISTRUJTE SE »

Registracija je besplatna i jednostavna. Postupak traje samo nekoliko sekundi.

Ona vam omogućava da učestvujete u diskusijama na forumu, pristupite materijalima i sadržajima koji su dostupni samo registrovanim članovima, zatražite pomoć i savete od stručnjaka i pokrećete inicijative za bolje obrazovanje u svom okruženju.