Konferencija „Unapređenje ishrane učenika u osnovnim školama”

Konferencija „Unapređenje ishrane učenika u osnovnim školama”

Treća konferencija Nacionalne asocijacije roditelja i nastavnika Srbije, pod nazivom „Unapređenje ishrane učenika u osnovnim školama”, koju organizujemo u saradnji sa Evropskom trening agencijom (EUTA), održaće se 11. maja 2019. godine u Beogradu.

Svesni činjenice da se zdravlje dece u Srbiji postepeno pogoršava zbog loših navika u ishrani kod kuće, ali i pogoršanja usluga ishrane u osnovnim školama, što je direktno povezano sa kompleksnim modelima i praksama javnih nabavki hrane, kroz ovu konferenciju želimo da damo odgovore na neka pitanja do kojih smo u opsežnim istraživačkim postupcima došli, ali i da otvorimo mnoga nova, relevantna za ovu temu.

Eksperti „Obrazovnog foruma” će približiti auditorijumu temu ishrane učenika kroz prizmu školskog razvojnog planiranja.

Konferencija će se održati u prostorijama osnovne škole „Marko Orešković”, Otona Župančiča 30, na prvom spratu, u svečanoj sali škole, sa početkom u 11 časova.

Ova konferencija se realizuje od sredstava koje je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja dodelilo našoj Asocijaciji na konkursu za saradnju sa civilnim društvom.Pomozite nam da zajedničkim snagama iniciramo promene u obrazovanju i rešavamo probleme.

REGISTRUJTE SE »

Registracija je besplatna i jednostavna. Postupak traje samo nekoliko sekundi.

Ona vam omogućava da učestvujete u diskusijama na forumu, pristupite materijalima i sadržajima koji su dostupni samo registrovanim članovima, zatražite pomoć i savete od stručnjaka i pokrećete inicijative za bolje obrazovanje u svom okruženju.