Sastanak beogradskih klubova roditelja i nastavnika sa organizacijama sa kojima sarađujemo

Sastanak beogradskih klubova roditelja i nastavnika sa organizacijama sa kojima sarađujemo

U četvrtak, 20. juna, u prostorijama Nacionalne asocijacije roditelja i nastavnika Srbije, Udruženje roditelja i nastavnika „Partnerski za obrazovanje” Beograd održalo je sastanak na kome su, pored beogradskih klubova roditelja i nastavnika/vaspitača, učestvovale i organizacije sa kojima udruženje sarađuje. 

Tema sastanka je bilo predstavljanje programa organizacija sa kojima udruženje roditelja i nastavnika sarađuje, namenjenih predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama.

Cilj ovog okupljanja bila je pomoć i podrška klubovima roditelja i nastavnika/vaspitača na teritoriji Beograda u pripremi plana aktivnosti rada kluba za narednu školsku godinu. Na sastanku su svoje programe predstavili Crveni krst, NVO ORCA, Međunarodni program Fondacije za obrazovanje za životnu sredinu (FEE) – „EKO – ŠKOLE”, Aleksandar Gubaš – autor SF romana za tinejdžere „Gajba” i promoter savremene literature za mlade, i roditelji – članovi klubova, obučeni za projekat „Bezbednost dece na internetu”.

Plan sastanka (pdf, 0,1 MB)

Prezentacija Crvenog krsta Beograd (pdf, 0,3 MB)Pomozite nam da zajedničkim snagama iniciramo promene u obrazovanju i rešavamo probleme.

REGISTRUJTE SE »

Registracija je besplatna i jednostavna. Postupak traje samo nekoliko sekundi.

Ona vam omogućava da učestvujete u diskusijama na forumu, pristupite materijalima i sadržajima koji su dostupni samo registrovanim članovima, zatražite pomoć i savete od stručnjaka i pokrećete inicijative za bolje obrazovanje u svom okruženju.