Održana likovna radionica „Šta je mural?” u okviru projekta „Oslikavanje

Održana likovna radionica „Šta je mural?” u okviru projekta „Oslikavanje”

U subotu, 18. januara, u prostoru Indigo Art Kluba održana je likovna radionica „Šta je mural?”, kao deo partnerskog projekta „Oslikavanje”, čiji su nosioci Klub roditelja i nastavnika Zrenjanin i Tehnička škola iz Kikinde.  

U radionici je učestvovalo 52 učesnika, nastavnika, učenika i roditelja gimnazije iz Zrenjanina i Tehničke škole iz Kikinde.

Ove aktivnosti su deo projekta „IKO  klub - prevazilaženje segregativnog multikulturalizma: roditelji i nastavnici ka interkulturalizmu”, koji partnerski realizuju Centar za obrazovne politike i Nacionalna asocijacija roditelja i nastavnika Srbije uz podršku Fondacije za otvoreno društvo.

Plan radionica za januar 2020. (pdf, 0,1 MB)Pomozite nam da zajedničkim snagama iniciramo promene u obrazovanju i rešavamo probleme.

REGISTRUJTE SE »

Registracija je besplatna i jednostavna. Postupak traje samo nekoliko sekundi.

Ona vam omogućava da učestvujete u diskusijama na forumu, pristupite materijalima i sadržajima koji su dostupni samo registrovanim članovima, zatražite pomoć i savete od stručnjaka i pokrećete inicijative za bolje obrazovanje u svom okruženju.