101 ideja za inovativne nastavnike

101 ideja za inovativne nastavnike

Izdavač: Majkrosoft, 2006.

Publikacija 101 ideja za inovativne nastavnike je rezultat zajedničkog rada grupe nastavnika u okviru Majkrosoftovog obrazovnog programa Partneri u učenju.

Ovu publikaciju preporučuje to što na nastavnicima prepoznatljiv način i konkretno opisuje neke od glavnih elemenata efikasnog, kvalitetnog i savremenog obrazovnog rada. To može biti od koristi i onima koji već rade na takav način i onima koji se na to tek odlučuju ili pripremaju. Ovi prvi mogu da je koriste kao stalno otvoreni podsetnik na ono o čemu je važno profesionalno misliti, a drugi kao neku vrstu terminološkog vodiča u poplavi novih izraza. Osim toga, ovu publikaciju nudimo i roditeljima, koji je mogu koristiti i da se obaveste o poželjnim načinima rada u savremenoj školi i da bolje razumeju nastojanja koja karakterišu rad nastavnika koji uče njihovu decu. 

Preuzmite publikaciju 101 ideja za inovativne nastavnike (pdf, 0,8 MB)

Publikacija je preuzeta sa portala pilcasopis.wordpress.com.Pomozite nam da zajedničkim snagama iniciramo promene u obrazovanju i rešavamo probleme.

REGISTRUJTE SE »

Registracija je besplatna i jednostavna. Postupak traje samo nekoliko sekundi.

Ona vam omogućava da učestvujete u diskusijama na forumu, pristupite materijalima i sadržajima koji su dostupni samo registrovanim članovima, zatražite pomoć i savete od stručnjaka i pokrećete inicijative za bolje obrazovanje u svom okruženju.