Uslovi korišćenja portala Obrazovanje.org

Ovaj portal je mesto susreta roditelja i prosvetnih radnika i svih onih koji se interesuju za obrazovanje i njegov razvoj na teritoriji Srbije.

Članovi foruma su pozvani da razmenjuju mišljenja i iskustva, dogovaraju se i savetuju na poljima obrazovanja i vaspitanja. Molimo vas, odnosite se jedni prema drugima sa poštovanjem. Uvredljive, protivzakonite izjave i komercijalne reklame su zabranjene. Zabranjena je i razmena sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran i omalovažavajući na osnovu nacionalne, verske ili seksualne orijentacije, kao i sadržaja koji može biti štetan. Strogo je zabranjeno postavljanje lažnih informacija.

Obrazovanje.org ne odovara za sadržaje koji se nalaze van portala, a povezani su linkovima sa ovim sajtom. Stavovi, mišljenja i sadržaji izneseni na ovom sajtu ne odražavaju nužno stavove i mišljenja organizatora projekta.

Portal obrazovanje.org poštuje privatnost svojih korisnika i čuva u tajnosti njihove podatke, koji mogu biti otkriveni samo u slučaju kršenja Uslova korišćenja ili u slučaju odobrenja korisnika.

Kontaktirajte sa nama ukoliko imate primedbe i pitanja, ili želite sa nama da podelite mišljenja, predloge i konstruktivne kritike.

CC BY-NCSadržaji foto i video galerija i svi originalni sadržaji sajta Partnerski za obrazovanje zaštićeni su licencom Creative Commons: Autorstvo-Nekomercijalno (Attribution-NonCommercial – CC BY-NC).

Ova licenca dozvoljava remiks, prerade, kao i korišćenje dela na nekomercijalan način, ako/dok se pravilno naznačava ime autora, s tim što prerade ne moraju biti licencirane ovom licencom.

Korišćenjem bilo kog dela ovog sajta smatra se da prihvatate uslove korišćenja.

Obrazovanje.org zadržava pravo da bez najave izmeni ili dopuni Uslove korišćenja.Pomozite nam da zajedničkim snagama iniciramo promene u obrazovanju i rešavamo probleme.

REGISTRUJTE SE »

Registracija je besplatna i jednostavna. Postupak traje samo nekoliko sekundi.

Ona vam omogućava da učestvujete u diskusijama na forumu, pristupite materijalima i sadržajima koji su dostupni samo registrovanim članovima, zatražite pomoć i savete od stručnjaka i pokrećete inicijative za bolje obrazovanje u svom okruženju.