Sportski dan u OŠ „Petar Petrović Njegoš” u Zrenjaninu u organizaciji klu

Sportski dan u OŠ „Petar Petrović Njegoš” u Zrenjaninu u organizaciji kluba nastavnika i roditelja

Izvor: Gradski radio Zrenjanin

U Osnovnoj školi Petar Petrović Njegoš, u Zrenjaninu, održan je Sportski dan, u organizaciji Kluba nastavnika i roditelja Sinapsa.

Sportski dan je nastao kao rezultat saradnje roditelja, učitelja i nastavnika u OŠ Petar Petrović Njegoš, a u njegovoj organizaciji je učeštvovalo 20 nastavnika i 20 roditelja. Takmičilo se preko 200 učenika viših i nižih razreda i mališani iz vrtića „Bambi u nekoliko disciplina: takmičenje u navlačenju konopca, trčanju, pikadu, vorteksu. Veliki broj roditelja je došao da učestvuje i bodri svoju decu.

Održano je i nekoliko promocija sportskih klubova i sportova kao što su: golf, tekvondo, gimnastika, veslanje, fudbal.

Sportski dan koji se realizuje treću godinu za redom je ostvario svoj cilj, okupio je veliki broj dece i nastavnika i roditelja, koji su dali podršku druženju i razvijanju sportskog duha kod dece.

Klub roditelja i nastavnika „Sinapsa osnovan je oktobra 2016. godine u Zrenjaninu. Radi se o dobrovoljnom udruživanju i volonterskom radu na boljem povezivanju svih aktera u obrazovanju: učenika, škola, roditelja, nastavnika kao i lokalne zajednice sa ciljem da se međusobno bolje razumeju, ostvare potrebnu saradnju i na sve dostupne načine obezbede kvalitetnije obrazovanje dece. Do sada su uspešno realizovali razna predavanja na temu nenasilja i mirnog rešavanja sukoba, pomoći u učenju, likovnih i umetničkih radionica, aktivnosti na uređenju škola, novogodišnjeg vašara, večeri poezije i sportskih aktivnosti.Pomozite nam da zajedničkim snagama iniciramo promene u obrazovanju i rešavamo probleme.

REGISTRUJTE SE »

Registracija je besplatna i jednostavna. Postupak traje samo nekoliko sekundi.

Ona vam omogućava da učestvujete u diskusijama na forumu, pristupite materijalima i sadržajima koji su dostupni samo registrovanim članovima, zatražite pomoć i savete od stručnjaka i pokrećete inicijative za bolje obrazovanje u svom okruženju.