Klub Partnerski za obrazovanje Niš na festivalu PozitivNi

Klub Partnerski za obrazovanje Niš na festivalu PozitivNi

Izvor: Blog „Sunce znanja”

Klub „Partnerski za obrazovanje Niš” zajedno sa Američkim kutkom je 2. juna 2018. godine u parku Čair učestvovao na uličnom festivalu „PozitivNi”.

Realizatori u ovom divnom druženju posvećenom najmlađima su osnovne škole: „Učitelj Tasa”, „Car Konstantin”, „Sveti Sava” i „Branko Miljković”.

Okruženi znatiželjnim mališanima, radoznalim roditeljima koji su spremni na saradnju sa nastavnicima, proveli smo jedan divan dan. Deca su pokazala svoju kreativnost, na svoj nevin i iskren način.

Ispunjeni i pozitivni pozivamo sve zainteresovane roditelje da zajedno utičemo na kreiranje obrazovnog sistema u kome će deca biti zadovoljna!

Kao kruna rada klubova Partnerski za obrazovanje (koji su formirani marta 2016. godine) osnovana je Nacionalna asocijacija roditelja i nastavnika Srbije (NARNS).Pomozite nam da zajedničkim snagama iniciramo promene u obrazovanju i rešavamo probleme.

REGISTRUJTE SE »

Registracija je besplatna i jednostavna. Postupak traje samo nekoliko sekundi.

Ona vam omogućava da učestvujete u diskusijama na forumu, pristupite materijalima i sadržajima koji su dostupni samo registrovanim članovima, zatražite pomoć i savete od stručnjaka i pokrećete inicijative za bolje obrazovanje u svom okruženju.