Obuka o inkluzivnom obrazovanju za predstavnike klubova roditelja i nastavnika

Obuka o inkluzivnom obrazovanju za predstavnike klubova roditelja i nastavnika

U subotu, 30. juna, u našim prostorijama održana je obuka za predstavnike klubova roditelja i nastavnika koji su deo Nacionalne asocijacije roditelja i nastavnika Srbije (NARNS).

Cilj ove obuke bio je unapređivanje kompetencija za podržavanje inkluzivnog obrazovanja u sredinama u kojima deluju klubovi.

Obuku je sprovela Mreza podrške inkluzivnom obrazovanju u partnerstvu sa UNICEF-om i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. 

Pridružite nam se!

Članstvo u inicijativi „Partnerski za obrazovanje” i Nacionalnoj asocijaciji roditelja i nastavnika Srbije je besplatno, a prijavom dobijate mogućnost da steknete nova znanja i uvide o obrazovanju 21. veka, uključujući domaća i istraživanja stranih autora u oblasti obrazovanja, priliku da se informišete o tome šta rade drugi učesnici u procesu obrazovanja, uspostavite saradnju, razmenite mišljenja, nedoumice i ideje (forumi), postavite pitanja obrazovnim stručnjacima, pokrenete zajedničke akcije i projekte i zajednički konkurišete za sredstva kod donatora.

Posetite ovu stranu i popunite pristupni formular.Pomozite nam da zajedničkim snagama iniciramo promene u obrazovanju i rešavamo probleme.

REGISTRUJTE SE »

Registracija je besplatna i jednostavna. Postupak traje samo nekoliko sekundi.

Ona vam omogućava da učestvujete u diskusijama na forumu, pristupite materijalima i sadržajima koji su dostupni samo registrovanim članovima, zatražite pomoć i savete od stručnjaka i pokrećete inicijative za bolje obrazovanje u svom okruženju.